Coming soon

...

Bij New Tailor kunnen mannen al sinds 1997 terecht voor “hoogstpersoonlijke kleding”: (trouw)pakken, zakelijke outfits en “easy wear” die perfect passen bij hun karakter, rol en omgeving. Onder zo’n op maat gemaakte outfit mag een perfect ondershirt niet ontbreken.

Bij New Tailor, in hartje Amsterdam en hartje Utrecht, kunnen stijlbewuste mannen een volledige garderobe laten aanmeten. “We zijn bijna een ‘one stop shopping destination, met eigen kleermakers in dienst’”, zegt eigenaar Roel Wolbrink. “We bieden maatpakken en trouwkleding, maar ook “easy wear”, zoals als chino’s en jeans op maat. Onze nieuwste aanwinst zijn ‘lounge jackets’, die we in huis maken. Die dragen als een vest, voelen aan als een trui en zien eruit als een jasje, maar dan wat meer casual en zonder binnenvoering.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle kleding wordt bij New Tailor op maat gemaakt. Daar nemen de adviseurs en kleermakers graag ruim de tijd voor. “Het uitzoeken van de kleding bij New Tailor is net zo plezierig als het dragen”, zegt Roel. “We willen van elke klant weten wat voor type hij is, wat hij wil uitstralen en hoe de kleding moet aanvoelen. Samen kiezen we de juiste stof, kleur en een voorbeeldmodel, waarvan we er meerdere hebben hangen. We nemen de juiste maten op, kijken naar de lichaamshouding van de klant en zo maken we een patroon voor een pak of ander maatwerk. Onze klanten hebben allemaal een eigen verhaal. Voor hen iets maken dat écht past, is het leukste dat er is. Daar komt gastheerschap en interesse in mensen bij kijken. Dat zijn onze drijfveren.”

Een goed geklede man is volgens Roel een bewuste, verzorgde man, met een glimlach. Iemand die zijn kleding zorgvuldig uitkiest bij het doel en de omgeving, en materialen op elkaar afstemt. Het dragen van een goed, onzichtbaar ondershirt hoort daarbij. “Ondershirts moeten onzichtbaar zijn en lang mooi blijven. Daarom werken wij graag met Noshirt: de kwaliteit en de afwerking van die ondershirts is erg goed. Vooral de deep-V variant in invisible khaki en invisible mocha raden we aan: die is echt niet zichtbaar, ook niet onder witte hemden.”

newtailor.nl

Continue shopping

De winkelwagen is leeg.